Tog weight gainer og blev meget større

Min livsstil før hen

 

For et par år tilbage, gik jeg overhovedet ikke op i, hvad jeg spiste eller drak.weight gainer2 Jeg dyrkede ikke rigtig motion, kun hvis jeg lige spillede fodbold med mine venner, et par gange om måneden. Jeg gik til fester, og drak alkohol stort set hver weekend, og begyndte stille og roligt at tage på i vægt, selvom at jeg altid havde været slank. Efter det, begyndte jeg at træne, og tænke på min kost, og både min krop og mit sind fik glæde af det. Jeg var ikke træt hele tiden, og jeg havde det bedre med mig selv. Jeg stoppede med at spise pizza og drikke sodavand hele tiden, og så startede jeg i fitness center.

 

 

Begyndte på weight gainer

 

Efter et par måneder i trængningscenter og med en sund kost, havde jeg igen fået min slanke krop tilbage. Nu ville jeg bare gerne have en veltrænet krop, og jeg følte at nu når jeg alligevel var i gang med styrketræningen, ville jeg se hvor langt jeg kunne nå. Jeg begyndte at træne fire gange om ugen, både styrketræning og konditions træning. Da der var gået omkring et år, begyndte jeg at tage weight gainer, for at blive endnu større. Det hjalp rigtig meget, og bare inden for tre år efter jeg startede i fitness center, kunne jeg deltage i min første konkurrence. Jeg fik ikke nogen vigtig plads, men det var også min første konkurrence, og jeg ville bare fokusere mere på de næste konkurrencer, så jeg ville være i topform hele tiden, og klar til at skulle deltage. Mange fra min familie, og mine venner, synes det var sejt at jeg havde kæmpet mig til min nye kropsstørrelse.