Sund med e-cigaret

At forbedre sig selv for andre

Jeg egentlig aldrig rigtigt gået så meget op i mig selv og min egen sundhed. Det mine tanker altid har kredset omkring er mine to dejlige børn, som efterhånden er blevet store. De er med alderen gået hen og blevet mere og mere bekymret for den måde jeg behandler mig selv på – specielt hvad angår rygning, da jeg har en tendens til at bruge rigtig meget tid på min flade med en cigaret i hånden. Det er egentlig mærkeligt, at nu når jeg går så meget op i mine børn, at jeg ryger, da mine to piger afskyer røg på alle tænkelige måder. Jeg har da overvejet at stoppe, men det er lidt som om, at det bare ikke vil løkkes.

 

Prøv en e-cigaret

ecigaretEn dag kom den ældste af mine to piger hen til mig og fortalte mig om det nyskabende begreb elektrisk cigaret, som var et sundere alternativ til rygeren, da i stedet for at indånde røg, så indåndede man damp. Jeg tænkte lidt over det og jeg må tilstå, at jeg ikke var særligt begejstret for idéen, men nuvel, for min børns skyld kunne jeg vel nok tage mig sammen. Mine to døtre præsenteret mig derfor for en hjemmeside, hvor man kunne købe disse såkaldte e-cigaretter, hvor jeg hurtigt blev betaget over, hvor mange penge, der ville være at spare. Dette var i sandhed en billig vej til rygestop, men ligeså en sundere, som både børnene og jeg ville kunne nyde godt af. Jeg bestilte i sidste ende e-cigaretpakke med nikotin, da jeg virkelig ikke kunne undvære det! Nikotinen var jo trods alt det, som primært gjorde, at jeg røg, men jeg vovede også at bestille nogle filtre uden nikotin. Jeg tænkte, at det aldrig kunne skade at prøve.