Succes med et pillefyr

Det er sådan, at jeg har købt et nyt pillefyr, og for at vise mine venner det, så har jeg inviteret dem over. Det eneste jeg mangler at finde ud af, er hvordan vores aften skal forløbe. Der er ingen tvivl om, at jeg virkeligt skal have dem imponeret, over mit nye pillefyr. Det eneste jeg mangler at finde ud af, er hvordan jeg lige skal klare dette. Der er nemlig ingen tvivl om, at det bliver ret svært, og jeg har som sagt endnu ikke helt styr på, hvordan jeg rent faktisk lige kommer til at gøre dette. Det bliver nemlig ret svært. Eftersom at jeg har kendt mine i mange år, så bliver det meget svært at invitere dem over, specielt at invitere dem over uden en grund, i hvert fald så vidt de ved. pillefyrDet er jo hemmeligt, at de skal se mit nye pillefyr, og det er faktisk noget der helst skal ske tilfældigt. Det bliver altså virkeligt svært. Det er sådan at mine venner og jeg, har kendt hinanden i mange år, og det er virkeligt svært at forklare, hvilken retning det her kommer til at gå.

Retningen med pillefyr

Der er dog ingen tvivl om, at jeg med mit nye pillefyr kommer til at imponere dem uanset hvad. Problemet er sådan set bare, at jeg skal have fundet ud af, at have dem imponeret mest muligt. Det er virkeligt noget, som jeg har tænkt over i lang tid, og jeg er faktisk ikke kommet længere et mål. Det er virkeligt træls, og det er altså derfor, at jeg spørger alle jer derude, om i kender en eller anden måde, hvorpå det her kan lykkedes for mig. Det er virkeligt sådan, at enhver hjælp, virkeligt vil blive værdsat, for jeg vil gerne vise mit nye pillefyr frem.