Skjorter – skal de være neutrale eller skal de være farverige?

Jeg kan kun sige en ting, når det kommer til skjorter. De skal være det hele. Man kan ikke gå frem efter en model, hvor man siger, at skjorter absolut skal have et helt bestemt look og være i lige den helt præcise rigtige farve, for det vi ønsker det er at få nogle forskellige ting ind i den enkelte garderobe, og derfor skal du også have lidt af hvert, når det kommer til herreskjorter. Du skal nemlig både have skjorter i pastel og andre helt neutrale farver. Derudover skal du altså bestemt også have nogle skjorter, hvor der enten er knald på farverne eller mønstrene.

skjorterDu skal mindst have 3 skjorter, som du føler er unikke på et eller andet plan – det er de jo selvfølgelig ikke, men illusionen om det betaler sig godt. Sådan får du tre unikke skjorterUdvælg dig 3 af dine skjorter, som du ikke føler at du har set på nogen anden person, og hvor du ligeledes føler, at du ikke har set en, der minder så meget om en af dine skjorter, at en udenforstående person ville kunne tage fejl af, om de toskjorter nu også lige var ens eller ej.

Led længe omkring dig ved at kigge på de skjorter, som andre har på. Er der mænd i din nære omgangskreds eller på din arbejdsplads, der går rundt med herreskjorter, der ligner de tre du havde udset dig som dine unikke valg? I så fald må du op på hesten igen, og enten vælge dig tre unikke skjorter fra din eksisterende garderobe, eller se det som kald til at du skal ud og købe dig nogle nye skjorter. For det kan jo sagtens være, at du ikke får unikke skjorter, får du bliver lidt mere modig i dine køb. 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>