Sikret med alarm uden abonnement

Det kan ske for hvem som helst

For et par måneder siden, var jeg i anledningen af min søsters bryllup blev inviteret til polterabend, da vi jo skulle fejre, at hun nu ikke længere var single. Dette var helt sikkert noget jeg så frem til, da jeg jo så havde mulighed for at udsætte hende for lidt af hvert. En ting var sikkert, vi andre skulle nok få en masse at grine af, der omhandlede hende. Eg tog så af sted sidst på eftermiddagen, da vi havde aftalt at spise aftensmad sammen ved seks-tiden. alarmDa jeg tog hjemmefra sørgede jeg som altid for, at alt var lukket og slukket – desværre viste det sig ikke at være nok. Da jeg senere på aften, eller det var vidst nok nærmere midt natten (ja, jeg var lidt små beruset), så lod det til, at alt var som det skulle være, men kun til en start. Da jeg trådte ind i huset bemærkede jeg ikke umiddelbart, at der var noget anderledes ved det hele før, at jeg tændte lyset. Jeg gik helt i chok. Åh nej dog, der havde været indbrud og jeg kunne se, at de havde skyndt sig, da der lå nogle værdifulde smukke udenfor, som de havde tabt. Jeg ringede straks til politiet og begyndte efterfølgende at tjekke, hvad der manglede.

 

Med en alarm uden abonnement vil det ikke ske for mig

Dagen efter ringede jeg til min søster og fortalte hende, hvad der var hændt. Hun blev dybt chokeret, da hun hørte, hvad der var forekommet mig. Hun begyndte straks at plapre løs om, at det i bund og grund var min egen skyld, nu når jeg ikke havde en alarm uden abonnement. Efter jeg havde snakket med hende, så kunne jeg godt se, at jeg nu hellere måtte anskaffe mig sådan en alarm, da jeg ikke umiddelbart følte for, at dette eventuelt skulle ske for mig igen.