Renovering af tag grundet ildebrand

En pludselig ildebrand

For nogle få år tilbage, var jeg så uheldig at opleve, at der gik ild i mit hus – det stod ganske simpelt i voldsomme flammer, der især angreb mit tag. Det, at det hændte går jeg stadig og undrer mig over, da jeg absolut ingen idé har om, hvad der har forårsaget denne ildebrand, og hvad værre er, så kan brandfolket heller ikke regne ud, hvad der helt præcist er sket. De har kun deres formodninger om, hvad der eventuelt er sket, og ærlig talt, så bryder jeg mig ikke just om deres idé om, hvad der har forskyldt mine skader på min husstand, da de mener, at det højst sandsynligt har været en pyroman, som har været på spil. Aften, hvor det hele fandt sted forløb, indtil ildebranden forekom, ganske normalt.Renovering af tag Det var en lørdag aften og da jeg havde været ude dagen før med nogle af mine veninder, så trængte jeg til stille og rolig aften i mit eget selvskab følte jeg. Jeg lavede aftensmad til mig, spiste det til en film og gik efterfølgende i seng. Da jeg vågnede igen, var jeg omgivet af røg, men grundet iltmangel døsede jeg hurtigt hen igen, dog nåede jeg at se en skikkelse bevæge sig hen mod mig inden jeg gik ud som et lys. Da jeg vågnede igen befandt jeg mig i en ambulance. Jeg var tilsyneladende blevet reddet af en af brandmændene, der senere gik hen og blev min kæreste, men det er en anden historie.

 

Taget skulle renoveres

Da jeg dagen efter ildebranden var blevet udskrevet fra hospitalet og kom hjem og så mit hus, blev jeg helt forfærdet af synet. Som tidligere nævnt var det gået værst udover mit tag, der lignede noget, som var desperat efter at blive ordnet. Resten af skaderne var ikke værst heldigvis, hvilket beroligede mig en anelse. Da jeg var faldet nogenlunde til ro, så besluttede jeg mig for, at jeg lige så godt kunne få renovering af tag (læs mere her: http://www.haslevtagrens.dk/tagrenovering-tagarbejde) på plads med det samme, så ringede derfor til en som jeg vidste kunne ordne det for mig med det samme.