Redken Shampoo til mit hår

Problem med håret

Mit hår har altid været en smule sart og det, at jeg har farvet det, så meget som jeg nu engang har gjort, har bestemt ikke hjulpet på det. Mit hår er naturligt blond, men i alder af tretten blev jeg træt af min lange gyldne lokker og valgte derfor at farve mig sorthåret. Efter en kort periode gik jeg ligeså hen og blev træt af det, så derfor valgte jeg at springe ud i farve det hele grønt, hvilket ikke alle var lige begejstret over.Redken Shampoo Dog elskede jeg det for en tid, indtil jeg besluttede mig for at prøve noget nyt igen. Sådan fortsatte de mange år. Jeg har både haft sort, brunt, rødt, grønt, lilla, samt misfarvet gult hår (det gik ikke så godt med afblegningen) fordi jeg konstant søgte ændring med mit hår. Nu er jeg endelig gået hen og blevet tilfreds med mit lyse hår, som jeg har planer om at fortsætte med at have. Mit hår har dog lidt en stor last af alle disse farvninger, hvilket gør, at jeg ikke kan benytte, hvilken som helst shampoo. Derudover, så døjer jeg med eksem, så jeg skulle ligeledes finde en shampoo, min hud kunne klare. Jeg havde prøvede adskillige shampooer – både dem i de lokale supermarkeder, samt de lidt dyrere hos frisøren, men det var lidt som om, at jeg ikke kunne finde noget, hvilket gik mig på.

 

Læs mere her!

 

Redken Shampoo gjorde en forskel

En dag besluttede jeg mig for, at gå til frisøren for at få ordnet det spaltede spidser, der ikke var videre kønne. Da hun var i gang med at ordne mit, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne spørge ind til, om hun kendte til en shampoo og eventuelt balsam, som jeg kunne benytte mig af. Hun introducerede mig for en Redken Shampoo, der skulle vare rigtigt god mod medtaget hår, dog var der både parabener og parfume i, så jeg var lid nervøs over om min hun evt. kunne klare. Jeg besluttede mig for at prøve mig frem med den, og så nu frem til at komme hjem se den an. Efter jeg havde brugt, havde mit hår ærlig talt ikke haft det bedre før! En Redken Shampoo kan derfor helt sikkert anbefales!