Plissegardiner til min sure kone

Min lidt gamle men dejlige kone

Da jeg mødte min kone, syntes jeg hun var noget af det smukkeste i hele verden. I dag er hun blevet ældre og hun har fået flere rynker, men jeg elsker hende alligevel rigtig meget. Hun er den dejligste kvinde i verden. For noget tid siden skulle vi flytte i hus efter at vi havde boet i lejlighed i hele vores forhold, og dette krævede en masse nye møbler og en masse andre nye ting. Dette havde jeg først meget svært ved at vænne mig til, men det kom stille og roligt efterhånden. Min kone har rigtig god smag, men jeg frygtede alligevel at hun ville komme hjem med noget lyserødt. PlissegardinerDet gjorde hun ikke, men til gengæld kom hun hjem med nogle rigtig grimme grønne gardiner. Da hun viste dem til mig, spurgte hun, hvad jeg syntes, og der måtte jeg ærligt svare, at jeg synes de er meget grimme. Hun blev meget stødt over min fornærmelse, men jeg svarede jo bare ærligt. Hun blev meget fornærmet og hun bad mig derfor selv at købe gardiner. Dette havde jeg dog heller ikke noget imod, og jeg tog straks ud for at bytte de grønne til nogle pænere.

 

De grimme gardiner byttes

Da jeg kom ud i butikken, forklarede jeg situationen til medarbejderen, og hun derfor gardinerne tilbage. Mens jeg gik og kiggede efter andre gardiner, fik jeg en undskyldende sms fra min kone, og jeg kunne ikke lade være med at smile. Pludselig kom jeg til at tænke på, at min kone engang var faldet over nogle flotte men dyre plissegardiner, og dem ville jeg så købe til hende. Når hun ikke måtte fra grimme grønne gardiner, måtte hun i hvert fald godt få sorte almindelige gardiner – også selvom de var dyre. Da jeg kom hjem og viste hende min fangst, blev hun utrolig glad, og hun lavede derfor rigtig god mad til mig.