Parkeringsselskab

Parkeringsselskab med moderne parkeringskontrol

Parkeringskontrol er en nødvendighed. Parkforce er et moderne parkeringsselskab, der sørger for effektiv og professionel parkeringskontrol. Parkeringskontrollen er gratis. Selskabet tilbyder undervisning i, hvordan deres system fungerer.

Derfor behøver du ikke være bekyret for, at dine eventuelle medarbejdere får unødvendige kontrolafgifter. De kan blive undervist i, hvordan de undgår det fra begyndelsen.

Moderne vagtkontrol døgnet rundt

Parkeringsselskabet sørger for, at parkeringspladsen bliver kontrolleret døgnet rundt. Der er intet behov for at have skilte i foruden. P-vagten vil på grund af nummerpladegenkendelse kunne genkende forskellige biler. På http://parkforce.dk/ kan du læse mere om denne moderne teknik.

Det er også muligt at få moderne betalingsparkering igennem Parkforce. Det er brugervenligt for enhver uanset alder. Det er muligt at få opsat en klassisk betalingsautomat eller lade betalingen ske over smartphones. Begge betalingsmetoder tilbydes.

Dygtige p-vagter

Der findes mange fordomme om p-vagter. Bilister bliver ofte nervøse, hvis de ser en p-vagt i nærheden af deres parkerede bil. Det er der dog ikke grund til længere. Parkforce gør op med denne forestilling.

Deres dygtige medarbejdere fungerer ikke udelukkende som de traditionelle p-vagter. De er servicemindede og hjælper gerne kunder med at forebygge fejl. På den måde undgås misforståelser. Kunder kan trygt parkere uden bekymring for at begå fejl. Med dette parkeringsselskab bliver der altså gjort op med gamle traditioner og fordomme.

Forskellige parkeringsløsninger med gratis kontrol

Der hører forskellige behov for parkeringsløsninger afhængig af grundejeren. Alle løsningerne indeholder gratis parkeringskontrol. Derudover er der forskellige muligheder afhængig af behovet. Om det gælder en løsning til en boligforening, butiksområder, hoteller, fitnesscentre eller private virksomheder, finder du en løsning hos Parkforce.

Skiltning på p-pladsen

Med dette parkeringsselskab får du også hjælp til korrekt skiltning på pladsen. Der er en række regler for symboler og synlighed af skilte, som naturligvis skal overholdes. Det behøver du ikke selv at bekymre dig om.