Overfør fotos fra Android til din computer – tre måder

Langt de fleste af os kender nok den situation, hvor vi lige pludselig løber tør for plads på vores smartphones på grund af for mange fotos. Det er på dette tidspunkt tvingende nødvendigt, at du hurtigt for frigjort noget plads på din Android, og får overført billederne til din computer. Og her kommer et par idiotsikre måder til netop at klare denne opgave. Se eventuelt også denne video på YouTube: How To Transfer Photos From Android To Computer, hvis du mener at få mere ud af at se en video om emnet.

USB kablet

En af de ting der gør Android fremragende er, at du ganske enkelt kan overføre dine filer direkte til din laptop via et simpelt USB-kabel. Dette gøres lynhurtigt ved at følge denne metode:

  • Tilslut din Android til din computer med det medfølgende  USB-kabel
  • Sørg for at der tilsluttes som medieenhed
  • Åbn hernæst enhedsmappen for at se dine filer
  • Dobbeltklik herefter på din telefonmappe
  • Dobbeltklik herefter på den såkaldte DCIM-mappe, hvor dine fotos automatisk gemmes
  • Hvis der er tale om downloadede fotos, så finder du dem i din download mappe
  • Når du så har lokaliseret dine fotos, så skal du blot trække dem ind i en mappe på din computer

Via en App

Når vi siger app, så menes der dog næsten altid Google Drive eller Google Photos. Disse to apps er nemlig første og sidste stop for enhver opbevaring af dine dyrebare billeder.

Via en app fra en tredjepart

Hvis du nu ikke skulle være begejstret for Google Drive/Photos, så behøver du dog ikke fortvivle. Der findes nemlig et par gode alternativer derude, hvor du nemt kan overføre dine fotos til din computer. Her vil især Dropbox være en glimrende løsning, men One Drive fra Microsoft vil også være en god app til jobbet.