Nyheder er min måde at slappe af nyde dagen på

Når jeg læser nyheder bliver jeg helt afslappet, og jeg vil i dag fortælle lidt om, hvad der sker med mig, når jeg sætter mig for at læse lidt nyheder. Jeg tænker ofte over, hvilken betydning nyheder har for mig, og hvilken indvirkning det har på mig, at jeg læser nyheder. Nu vil jeg sådan set fortælle lidt omkring det koncept, og jeg vil til enhver tid fortælle noget om, hvorfor tingene er skruet sammen på den måde som de er skruet sammen på. Min måde at slappe af på er ved at tænke på andre ting end min hverdag. I løbet af min hverdag har jeg en del bekymringer, og dem forsøger jeg at adressere gang på gang. Derfor er det oplagt at tænke over, hvad nyheder gør for mig i den henseende. Jeg tror, at I ved, hvor jeg er på vej hen. Jeg forsøger nemlig at etablere en konsensus om, at nyheder gør mig glad, fordi de får meget til andre tænke på andres anliggender og problemer i stedet for mine egne, og det er noget jeg sætter pris på så meget, at det er blevet til en del af mine fantastiske personlighed som jeg ikke kan undvære mere.

 

Med nyheder kan vi komme videre i programmet

At læse nyheder kan både være en smuk og stressende ting. Altså hvis man læser om nyheder der drejer sig om krig og den slags, bliver man naturligvis en lille smule stresset, fordi man får lyst til at hjælpe andre mennesker i nød. Derfor er nyheder en god ting, fordi de kan være med til at gøre ens person mere refleksiv omkring, hvad der sker rundt omkring i verden og hvorfor tingene sker. Nyheder giver os nye briller på og gør, at vi kan se tingene fra et nyt perspektiv og derfor er jeg stor fan af friske og dejlige nyheder.