Ny bager med det bedste protein

Interesse for sundhed og bagning

 

Jeg havde altid haft interesse for at bage, og med alle de kager jeg bagte på grund af min interesse, og at jeg selv ville finde den perfekte opskrift, var jeg med tiden også begyndt at tage på. Jeg begyndte at løbe i min fritid, men med alt det usunde bagning, tabte jeg mig ikke rigtigt. Ny bager proteinJeg kom på den idé, at bage noget med proteinpulver, og se hvordan det smagte. Jeg tog noget af min brors proteinpulver, og bagte banan muffins. Det smagte egentlig fint nok, og jeg prøvede mig flere gange frem, til nogle mere sunde muffins. Jeg kom banan, nødder, vaniljeprotein, æg, mælk og kokosmel i. De blev helt fantastiske, og jeg skrev opskriften ned i min egen lille bage bog.

 Opskriftsbog med det bedste protein

Jeg havde efter noget tid fået lavet min helt egen bog med sunde bageopskrifter, og jeg var meget tilfreds med alle opskrifterne. Jeg bagte både brød, kager, og lavede også smoothies og milkshakes som man kunne nyde til sin kage, eller til sit brød. Jeg begyndte også at tabe mig igen, fordi at der ikke var alt det sukker og chokolade i min bagning, men nødder, kokosmel og det bedste protein.

 

 

Åbnede en bager

 

Jeg så en dag, at den lille bager der lå ved siden af det lokale fitnesscenter skulle lukke, da de ikke solgte nok. Jeg tænkte, at jeg kunne leje den, og så bage mine proteinbrød og proteinkager, og sælge det. Der ville nok være stor interesse for et stykke brød eller en kage, en milkshake eller en smoothie, efter træning, eller bare andre, der gerne ville prøve et sundere alternativ. Mange blev glade for den nye bager, og biksen kørte rigtig godt. Mange af de samme kom hver gang efter træning, for at få noget at spise eller at drikke.