Meningen med børnetøj

Der er i dag nogle voksne mennesker der er så dumme, at de ikke kan se meningen med børnetøj. Det er for mig at se lidt skørt, for det giver jo stort set sig selv. For det første så ligger det hele i navnet, og børne tøj er jo stort set det eneste der er at sige. børnetøj 4Det burde ikke at skulle forklares mere end dette. Det skal dog alligevel nogle gange til, og de vil gerne høre lidt mere om, hvilken type børnetøj vi sælger og den slags spørgsmål, jeg normalt ikke ville hænge mig i, men som efter så mange år, med at svare på spørgsmål om børnetøj, er begyndt at være en lille smule trætte af. Det er jeg også sikker på, at alle andre ville være og det er sikkert lige som en murer eller en tømrer hader søm. Det vil helt sikkert ikke være noget de syntes godt om, og derfor vil jeg altså også mene, at du skal sørge for at anbefale lige så mange som du overhovedet kan komme i tanke om. Det er altså ret fedt, og jeg er sikker på, at du med børnetøj virkeligt kan forklare meget mere end jeg kan. Det vil i hvert fald være indtil jeg begynder at snakke om erfaringer.

Erfaringer med børnetøj

Jeg har jo som sagt, solgt børnetøj i mange år, og derfor har jeg altså også ret mange erfaringer med børnetøj. Det er faktisk sådan, at jeg ikke møder ret mange der har mere erfaring, og når jeg gør så er det altid kollegaer, fra nogle af de andre butikker. Selv her er jeg dog oftest overlegen, og det er mange gange lidt svært at være. Der er jo ingen tvivl om, at der ikke er nogle der kan lide en person der viser sig frem, og det er altså ret vigtigt for folk at forstå, når man snakker til dem om børnetøj.