Måske skulle jeg gå over til e-cigaretter

En kiosk

Jeg har igennem de sidste tre år været indehaver af en lille kiosk, som er placeret direkte over for gymnasiet. Det er et super hyggeligt job, hvor størstedelen af mine kunder består af gymnasieelever, der er alle er friske og frejdige individer, der puster nyt liv min hverdag. En dag da en af mine stamkunder kom på visit og skulle investere i en pakke smøger, så fandt jeg straks den sædvanelige pakke frem, hvilket viste sig at være forkert. Han var  nemlig blot over for at købe en pakke cigaretter til en hans kammerater, da han selv var holdt helt op med at ryge almindelige cigaretter. I det han sagde dette, så hev han en lille finurlige cigaretlignende genstand op og sagde: ’’Ja, jeg gået over til e-cigaretter.’’. ’’E-cigaretter? E-cigaret hvad for noget?’’ tænkte jeg straks, da jeg aldrig nogensinde havde hørt om dette begreb. Dette førte til, at jeg havde besluttet mig for, at dette var en sag jeg skulle kende mere til, da det jo var nogle mulige konkurrenter.

 

Research

e cigaretteDa jeg straks var kommet hjem, så kastede jeg mig selv ned foran computeren og indtastede ’’e-cigaret’’ i Googles søgefelt. Straks poppede en masse forskellige hjemmesider frem, dog var der er en, som skilte sig en anelse mere ud. Dette gjorde, at jeg klikkede ind på http://www.dansmoke.dk/dansmoke-startpakke.html og faldt over en startpakke, som lød rigtig fornuftig. Jeg kunne hermed godt se, at jeg havde fået anskaffet mig nogle konkurrenter, da dette begreb var langt mere velkendt end hvad jeg nogensinde havde forestillet mig. Jeg overvejet et split sekund, om jeg eventuelt skulle prøve at investere i en for at kunne lære den såkaldte ’’fjende’’ en smule bedre at kende. Jeg gjorde det, da det gik op for mig, at man tilmed kunne få nikotin i e-cigaretter, hvilket lød helt vildt i mine øre.

 

Nu har jeg fået den hjem og forsøgt mig med den, og jeg skammer mig næsten over at sige det her, men den er helt igennem genial!