Julegaver til ham den søde

Vi nærmer os jul

Vi nærmede os snart jul, hvilket var ensbetydende med, at man skulle ud og finde adskillige gaver til familie, nære bekendte og selvfølgelig kæresten. Jeg gik i gang i god tid med at prøve at finde frem til en masse julegaveidéer til de forskellige, som jeg havde valgt skulle have en gave i år. De fleste af gaverne fik jeg styr på inden december, hvilket var utroligt rart, da jeg så ikke havde lige så mange gaver, som jeg skulle gå og stresse over. Allerede i starten af december blev jeg overraskende nok færdig med næsten alle gaverne; dog manglede jeg fortsat en, der var til min kæreste. JulegaveideerJeg blev jo nødt til at finde på nogle julegaver til ham, men jeg havde ikke den fjerneste idé om, hvad jeg dog skulle give ham, så jeg blev nødt til at lægge hovedet i blød, da jeg vidste gennem en af vores fælles venner, at han allerede havde fået styr på min gave. Jeg følte mig pludselig utroligt presset, men jeg kunne jo ikke give op! Jeg fik den idé at lave en liste med alle de ting, som han gik op i og godt kunne lide, da en gave, der faldt ham i hans smag var en nødvendighed. Jeg sad lige så stille og analyserede ham og fandt frem til tons vis af muligheder. Nu var problemet blot, hvilke jeg skulle vælge.

 

Endelig fandt jeg på nogle gaver!

Efter at have gennemgået min liste adskillige gange, fandt jeg frem til, at det helt sikkert ville være bedst at give ham mere end en gave. Det kunne næsten ikke gå galt, hvis man troppede op med to gaver. Jeg tænkte, at det ville være en god idé at give ham en oplevelse vi fælles kunne have sammen, samt noget håndgribeligt. Da min kæreste havde en stor forkærlighed for øl, så endte jeg ud i at en af gaverne skulle bestå af en øl-smagning efterfulgt af en lækker frokost, da dette kun kunne falde i god jord hos ham. Derudover, så havde jeg adskillige gange hørt ham tale om et par Jeffrey Campbell støvler. Skønt de var dyre, så kunne disse ligeså kun være en sikker vinder, så dem fik han også!