John Masters produkter er god mod eksem

Døjer med en skrækkelig eksem

Siden jeg var spæd, har jeg døjet med en skrækkelig omgang eksem, der har plaget mig i snart 21 år efterhånden. john masters5Som regel, hvis man har eksem, så er der altid en måde man kan forebygge det på eller måske helt få det til at forsvinde på. Hvis man for eksempel er allergisk over for noget og man kommer i kontakt med, hvilket udløser eksem, så kan man forebygge det ved, at man ved, at man skal holde sig fra det, hvad end det nu er, der kan give en eksem. Jeg ville ønske, at jeg havde mulighed for at gøre dette, men desværre er jeg ikke allergisk over for noget som helst – overhovedet! Jeg har siden jeg var lille været til læge et utal af gange, hvor jeg er blevet undersøgt. Der er ligeså blevet lavet adskillige tests og prøver på min mig, men ingen af disse af givet nogen svar. Der er ganske simpelt ikke en eneste ting på denne jord, der fremprovokerer min eksem, hvilket er en anelse anstrengende. Dette har gjort, at jeg på egen hånd og forsøgt mig at finde de helt rette cremer, der eventuelt kunne dulme eksemen bare en anelse.

 

John Masters hjalp mig

I alle disse år har jeg søgt efter de rette cremer, og først for nylig stødte jeg på mærket John Masters (læs mere her: http://www.puregreenshop.dk/okologisk-hudpleje/john-masters-hudpleje.html), der har vist sig at være guds gave til min hud. Efter jeg er begyndt at bruge adskillige af deres produkter, har min hud aldrig haft det så godt før som nu. Jeg har fortsat eksem, men i forhold til, hvad jeg gik og døjede med før, så er dette ingenting sammenlignet med det. Min hud består ikke længere af åbne sår og voldsomme klø mærke, hvilket er ubeskriveligt fantastisk. Min hud skaller fortsat og er ligeledes en smule irriteret, men dette gør mig absolut intet.