Ideerne til solvarme

Det er for mange år siden, at jeg begyndte at få de allerførste ideer til solvarme, og det er altså det der har startet hele dette projekt. Det er sådan, at jeg i dag bor på en gård, hvor jeg stort set kan få lov til at passe mig selv. Jeg har gjort sådan, at min gård er 100 procent miljøvenlig.solvarme 4 Det er faktisk sådan, at alt hvad der foregår på min gård er meget lækkert og grønt. Det er sådan at jeg rent faktisk fik fløjet en gammel veninde op fra Afrika, for at få lov til at se min gård, og altså lave den om til en miljø venlig gård. Der var ingen tvivl om, at hun gjorde et meget godt stykke arbejde. Det var altså meget sjovt, og jeg var sådan set helt sikker på, at jeg på et eller andet tidspunkt nok skulle indse, hvad det var der rent faktisk foregik. Der var altså slet ingen tvivl om, at det virkeligt var godt, at vi i første omgang var begyndt at arbejde med solvarme.

Interessant om solvarme

Der er altså en mase interessante ting at vide om solvarme, og der er ingen tvivl om, at jo mere du ved om dette, jo mere vil du i sidste ende også ende med at regne ud. Det eneste det gælder om, er altså at være i stand til at se det store billede. Der er slet ingen tvivl om, at der virkeligt er meget stor forskel, på hvor meget folk de ved om verden. Jeg plejer dog typisk at måle med hvor meget de ved om verden, ved at spørge hvor meget de ved om solvarme. Det er sådan, at langt de fleste altid ved lidt om solvarme. Det er altså meget sjovt at tænke på, og jeg er sådan set helt sikker på, at det er den rette måde at leve på.