Ide til dyrefoder

Jeg har lige fået en super god ide til hvordan vi kan forbedre vores design på vores dyrefoder, se herinde på dyreshop.dk, og det er helt klart en ide, som kommer til at tage kegler. Det eneste jeg skal sørge for, er sådan set bare, at folk er klar over, at det var min ide til dette dyrefoder. Der er altså slet ingen tvivl om, at når det først er gået op for folk, at det var min ide, at gøre vores dyrefoder endnu federe end det var i forvejen. Det er altså som sagt bare sådan, at jeg lige skal sørge for, at folk er klar over hvordan vi finder ud af at alle ved, at det var min ide.

Vælg den helt rigtige idédyrefoder

Der er jo ingen tvivl om, at når folk ikke er klar over, at det er mig der har sørget for denne ide til dyrefoder, at jeg så også godt kan vinke farvel til den forfremmelse jeg ellers har i sigte. Jeg skal altså virkeligt bare sørge for, at jeg på en eller anden måde er klar over dette. Der er jo slet ingen tvivl om, at når det kommer til dyrefoder, at det så er så vigtigt at folk ved at det er mig der komme frem i køen her. Det ville virkeligt ikke gøre noget, og jeg vil meget gerne have noget ekstra i løn, og meget også gerne have noget ekstra ansvar. Jeg kan se det hele for mig, og det eneste jeg kan se, at der går galt, er sådan set bare, hvis folk ikke ved at det var min ide med dyrefoder. Det er altså derfor så super vigtigt. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg er sådan set slet ikke i tvivl om, at når det kommer til dyrefoder, at det så virkeligt også er svært at gøre noget ved det.