Hvad er et grooming set?

Ikke så mange danske mænd har stiftet erfaring med et ”grooming sæt”.

Et grooming sæt består typisk af en barbermaskine med de nødvendige redskaber til både at barbere sig almindeligt, til lige at trimme sig (en detaljetrimmer), en næsehårstrimmer, en øreårstrimmer og måske også en såkaldt minescreen saver for en virkeligt glat barbering, hvis det er fint.

grooming kitEt sådant grooming set kan erhvervs for mellem 500 kroner og 1.500 kroner afhængigt af, hvor fint mærket skal være. Der er selvfølgeligt forskel på at købe den billige eller den dyre version. Du kan ofte spare lidt penge ved at købe dit grooming set på nettet.

Et grooming set vil ofte være en oplagt gave for manden, man ellers ikke lige, hvad man skal give til. Dette fordi, at grooming settet ikke koster urealistisk mange penge, men samtidigt er både brugbart og et lille strejf af luksus i hverdagen.

Hvem kan bede om mere?

En barbermaskine tilhørende et groomingset skal oplades med en almindelig lithion-ion oplader og har typisk selvslibende knive, således at vedligeholdelse ikke er det, du skal bruge din tid på.

Du skal bare sørge for at få en tæt barbering. Sådan en, din kæreste bliver rigtigt glad for. Se et eksempel på et sæt her.