Grimme gardiner skal erstattes

Endelig fik jeg en lejlighed

I anledningen af jeg skulle starte på universitetet efter sommerferien, så havde jeg besluttet mig for, at jeg ville finde mig en lejlighed en anelse tættere på, da jeg ikke lige følte for, at jeg skulle stå op klokken 5 hver morgen for at komme i skole. Jeg søgte og søgte på livet løs, da jeg ønskede at finde den perfekte lejlighed, som jeg kunne gøre til mit helt eget lille hyggelige hjem. Endelig fandt jeg en lejlighed, der befandt sig på Nørrebro. Desværre var jeg ikke den eneste, der var interesseret i den, så jeg måtte i den grad tage kampen op mod de andre lejere, da denne lejlighed simpelthen var perfekt, da jeg kunne sove helt til klokken syv om morgen, når jeg skulle i skole. Derudover, så var prisen, størrelsen – og ja, alt var perfekt ved den! I sidste ende endte det med, at jeg fik den på mirakuløs vis.gardiner Da tiden var kommet og jeg skulle flytte ind, så bemærkede jeg, at den tidligere lejer ikke havde fjernet sine gardiner. Disse gardiner var helt igennem skrækindjagende, men da jeg ikke selv havde nogen, så måtte de jo blive hængende lidt endnu indtil jeg havde fået penge til nogen ordentlige nogle.

 

Projekt syg dine egne gardiner

Et par dage efter, at jeg var faldet på plads i lejligheden, fik jeg idéen, at jeg jo bare kunne syg mine egne gardiner (læs mere her: http://www.pagunette.dk/), da jeg jo trods alt var ret god til at syg. Jeg behøvedes jo ikke investere i noget dyrt stof, jeg kunne jo altid smutte en tur i genbrugen og se om de eventuelt havde noget billigt og flot stof, der ville passe perfekt til et par gardiner. Dette var min plan, som jeg så sandelig havde i sinde at føre ud i livet!