ejendomsservice

Gør ejendomsservice som udlejer lettere

Det er ikke nok at holde styr på sin egen bolig og sørge for, at den er i stand, som udlejer. Man skal også yde ejendomsservice hos alle dem, man udlejer til. Men det er ikke alle, der har uanede mængder af tid til vedligeholdelse i deres hverdag – og det er der heldigvis flere virksomheder, der har opdaget og tilbyder løsninger på. Læs mere her om ejendomsservice.

Let byrden

Et godt eksempel på sådan en virksomhed er Glad Ejendomsservice. De tilbyder bl.a. at løse de tunge, praktiske opgaver med vedligeholdelse, som følger med, når man ejer en ejendom. Har trappen akut behov for en hovedrengøring i efteråret, når udlejer efter udlejer tramper op ad den i mudrede støvler? Har gårdtoilettet lidt under sommerens mange udendørs fester? Skal der renses tagrender og nedløbsrør? Eller har du bare ikke tid til at glatførebekæmpe eller rengøre fortovet, når de koldere temperaturer rammer, og det kan udgøre en fare for forbipasserende? Hvis du er villig til at investere lidt ekstra i service, er du ikke alene med ansvaret for alt dette, hvis det brænder på.

Vicevært nemt og billigt

Udlejer du boliger, er det også meget normalt, hvis du føler, du drukner i viceværtspligter – især, hvis det er i en ældre ejendom, som ikke nødvendigvis er blevet vedligeholdt tilstrækkeligt af tidligere ejere. 

Her kan virksomheder, der specialiserer sig i ejendomsservice, også hjælpe: F.eks. tilbyder førnævnte Glad Ejendomsservice en viceværtsløsning. Dette betyder bl.a., at de varetager den daglige telefontid, og de sidder også ved røret i tilfælde af akut opståede situationer. De fritager dig fra konstant at foretage små reparationer på bygningen, du skal ikke selv lege hverken elektriker eller VVS’er, når noget skal fikses eller udskiftes – og de holder øje med målere, skralde- og nøglesystemet og meget mere.