Få bedre søvn med gamer briller

Hører du også til blandt de natteravne der gamer til langt ud på natten, eller i de sene aftentimer, så bør det næste gamer udstyr på din ønskeliste måske være et par gamer briller.

 De kan nemlig forbedre din søvn markant, og med bedre søvn opnår du også bedre koncentration og kan dermed opleve forbedret præstation i spillene.

 Her kan du læse om hvordan gaming briller virker, og hvorfor de har en positiv effekt på din søvn.

Problemer med blåt lys

Faktisk er det ikke kun gamere der kan have gavn af gaming briller, eller såkaldte blue light briller. Vores øjne bliver nemlig bombarderet med blåt lys fra stort set alle skærme, det gælder telefoner, tablets, tv’er og pc-skærme, men også forskellige LED pærer.

 Problemet med blåt lys er at det stimulerer de hormoner der regulerer vores søvn og er med til at fortælle vores hjerne at det er tid til at være vågen. 

Derudover kan det blå lys give hovedpine, trætte øjne og en række andre forstyrrelser.

Sådan virker brillerne

Brillerne virker ved at et par specielle linser sorterer filtrerer det blå lys fra eller minimerer hvor meget der slipper igennem.

 Ved at undgå det blå lys, så vil kroppen naturlige søvn hormon fungere uforstyrret, og du vil opleve naturlig træthed og have nemmere ved at falde i søvn og forblive sovende.

 Hvis du skal have et par gamer briller der fungerer optimalt er det vigtige at gå efter en god brille med en kvalitets linse.   

Brug brillerne på arbejde og i fritiden

Har du fået et par gamer briller kan du også få gavn af at bruge dem i arbejdstiden. Hvis du til hverdag arbejder flere timer bag en skærm, så vil du nemlig også opleve at blive eksponeret for blå lys.