Erfaringer med Minnesotakur

Jeg sidder lige nu og overvejer, om jeg skal få en af mine venner i gang med en Minnesotakur, men jeg ved ikke helt hvad det vil indebære. Det er derfor, jeg godt kunne tænke mig, at høre lidt fra jer derude, og jeg er sikker på, at i virkeligt vil kunne hjælpe mig utroligt meget med det.Minnesotakur2 Der er jo stort set ingen tvivl om, at i ved hvad i laver, og samtidigt så ved jeg også, at der er ret mange af jer, der virkeligt er kloge, og hvis der er en ting der er helt sikker, så er det jo også, at i virkeligt ikke kan undgå, at lære mig utroligt meget om en Minnesotakur. Det er altså ret fedt, og jeg håber sådan set også bare, at du snart har indset, at du er nødt til at give mig ret i dette. Det er altså slet ikke dumt, og jeg håber da virkeligt også, at du snart kommer til at give mig ret, for det er jo nu en gang sådan, at du simpelthen ikke kan undgå, at vide lidt mere om en Minnesotakur, hvis du har været i en. Jeg ved jo stort set ingenting om en Minnesotakur, og det er altså også derfor, at jeg gerne vil have et par gode råd fra nogle af jer derude.

Tips til Minnesotakur

Så hvis der er en der har erfaring med at være i en Minnesotakur, så vil jeg gerne høre fra jer, og så kan det være, at jeg endeligt kan få min gode ven i gang med dette, og det kan være, at det også kan få ham til at komme ud af hans misbrug. Det er altså ret fedt, og jeg håber da helt klart også, at dette snart er gået op for dig, og så er det altså heller ikke nogen dårlig ide. Jeg syntes da virkeligt, at du skal overveje, at undervise mig lidt mere om Minnesotakur.