En e smøg til min søde datter

Hendes vilde periode

Da vores datter var ked af det i en længere periode, og vi troede derfor, at hun blev mobbet i skolen. Vi bragte hende derfor i en ny klasse, og her blev hun bestemt mere energisk, men det var desværre på den forkerte måde. Vores datter begyndte at hænge ud med ballademagerne, og hun var ofte involveret i alle de triste sager på skolen. En dag blev jeg ringet op af skoleinspektøren, der sagde, at min datter var blevet taget i at ryge nede bag boldbanerne. Da jeg fandt ud af dette, blev jeg meget skuffet, og hun fik derfor skæld ud, da jeg hentede hende på skolen. Dette stoppede hende da ikke fra at gøre det igen, og før jeg vidste af det, var hun blevet fast ryger. Jeg var meget ked af mine datters beslutninger, men jeg vidste også, at der ikke var noget at gøre. Jeg havde ikke fulgt med i hendes liv, og dette var min straf. Da min datter blev færdig med skolen, flyttede hun sammen med en af de unge fyre fra hendes klasse, og jeg så hende derfor stort set aldrig. I løbet af denne periode tog hun også rigtig meget på, og de havde nogle meget usunde vaner.

 

Min fornuftige dattere juice 5

En dag ringede det på min dør, og udenfor stod min datter. Hun var gået fra den unge fyr, og nu havde hun brug for et sted at sove. Da jeg lukkede hende ind, vidste vi begge to, at vi havde mange ting at snakke om. Resten af aftenen var både fuld af gråd og latter, og kunne begge mærke, hvor meget vi havde savnet hinanden. Min datter fortalte mig, at hun havde købt en e smøg, og at hun gerne ville stoppe med at ryge. Jeg tilbød hende, at jeg kunne hjælpe hende, og det tog hun pænt imod. Hun boede midlertidigt hos mig i et halvt år, før hun flyttede ud i sin egen lejlighed. På det halve år blev min datter meget fornuftig, og vi har et fantastisk forhold til hinanden i dag.