En date med biler og autolift

Jeg begyndte at netdate

auto-liftDa jeg gik fra min kæreste, fik vi fælles forældremyndighed over vores datter. Vi fungerede ikke sammen, og det vidste vi begge to. Vores skilsmisse var derfor meget stille og rolig, og vi glædede os nærmest til at være venner. Det fungerede også rigtig godt, men senere hen begyndte jeg at savne en kæreste. Mange af mine venner havde snakket om netdating, og jeg syntes derfor, at jeg ville prøve det. Jeg oprettede en profil, og jeg faldt straks over en pige, der meget gerne ville se mig i virkeligheden. Jeg besluttede derfor, at jeg ville invitere hende på date. Daten skulle foregå hjemme hos mig, og den skulle vise en del af min personlighed. Det glædede hun sig rigtig meget til, og vi fandt sammen en dag og et tidspunkt.

 

En frisk pige der gerne vil lave biler

Da dagen kom, havde jeg forberedt mig rigtig godt. Da hun ankom, havde hun taget meget fint tøj på, og det ødelagde en smule min overraskelse. Jeg havde forberedt, at jeg ville undervise hende i biler, og jeg var derfor bange for, hvordan hun ville tage det i det fine tøj. Heldigvis var hun meget frisk, og hun ville derfor gerne ordne bil sammen med mig i hendes fine tøj.

Jeg hev derfor min autolift frem, satte bilen ovenpå den og kørte den op. Nu kunne vi kigge under bilen. Hun var meget lærenem, og det, syntes jeg, var meget interessant. Da vi var færdige, overraskede jeg hende med lækker mad. Mens jeg lavede mad, tog hun et bad. Jeg lånte hende dertil noget af mit tøj, og vi sad herefter og hyggede os rigtig længe, mens vi snakkede om mange forskellige ting. Det var en rigtig god date, og senere inviterede jeg hende ud igen.