algerens

En algerens gør din facade kønnere

Alger spiller en vigtig rolle i naturen, men de er træls at have på husets facade. Den grønne belægning er ikke ligefrem køn at se på, og den er først og fremmest uønsket. Når du ikke har tænkt dig, at din facade skal være grøn, så er det træls, at den bliver det.

Alger kan sætte sig på mange overflader: Facader, terrasser, skilte, tage, sten og andet. De kan dog også sagtens fjernes igen. Med en professionel algerens kan du få den fine, rene overflade tilbage på huset eller terrassen.

Bliv glad med en algerens

Hvis du går rundt og er ked af at se på en grim, grøn overflade, så bestil en algerens. Du kan få Glad Rens til at komme ud og udføre en algerens. Så kan din facade blive køn at se på igen.

Du bør passe på med at prøve at fjerne algerne selv. Der skal nemlig kemi til for at få algerne til at forsvinde. Så snart der er kemi indblandet, kan det føre til skader på ejendommen, børn i området og miljøet. Hvis du får udført en professionel algerens, kan du være sikker på, at det er de rigtige produkter, der bliver brugt. Det forebygger skader på bygningen, miljøet og dem, der færdes på grunden.

Alger kan vende tilbage

Desværre kan algebelægninger komme igen, efter overfladen er blevet renset. Alger er organismer, der vokser og spreder sig. Når det er fugtigt, har de det allerbedst, og her i Danmark er der ofte fugtigt.

Har du et bestemt sted på ejendommen, der er særligt udsat, kan det betale sig at lave en fast aftale om algerens. Du kan så læne dig tilbage og vide, at algerne bliver fjernet hvert år. Med en fast aftale kan du også ofte få en bedre pris.