E juice til min far der trapper ned på cigaretterne

Min fars dårlige vane

Min far er af den gamle skole, og han er uddannet murer og har været murer gennem hele sit liv. Han har derfor altid drukket en fyraftensbajer og røget en masse cigaretter. Da han blev pensioneret, havde han ikke rigtig noget at tage sig til, og han begyndte derfor at interessere sig for sin lænestol, og samtidig med det satte han rit cigaretforbrug op til 2 pakker om dagen. Jeg var meget forarget, da jeg fandt ud af dette, og jeg blev endda en anelse sur. Efter noget tid begyndte han også at tage meget på, og jeg måtte derfor bede ham om at stoppe sin rygning eller bare trappe en smule ned.e juice Det ville min far bestemt ikke høre på, og han fortsatte derfor sin usunde levestil. Efter noget tid fik min far en slem hoste, og jeg forbød ham derfor at se hans børnebørn, medmindre han var villig til at kvitte rygningen. Mine børn skulle i hvert fald ikke opleve en slem sygdom, når det drejede sig om rygning. Dette tog min far til sig, og han var derfor villig til at stoppe helt.

 

Hjælp til rygestoppet

Han spurgte mig, om jeg ikke ville hjælpe ham med hans rygestop, og det ville jeg selvfølgelig gerne. Vi fandt derfor frem til i fælleshed, at han skulle bruge el cigaretter som en erstatning. Vi var begge to godt udmærket klar over, at han ikke kunne stoppe fra den ene dag til den anden, og dette virkede derfor som den rette løsning. Efter noget tid skulle han en dag bruge mere e juice til sin erstatning, og han fik derfor mig til at bestille det for ham. Her fandt jeg ud af, at han havde lagt cigaretterne fuldstændig på hylden, og jeg fortalte ham derfor, hvor stolt jeg var af ham. Tænkt at min far ville gøre alt dette for sine børnebørn.