anybet

Betting tips

Mange mennesker der ser sport kan rigtigt godt lide at bette. Mange tror at det har meget med held og gøre når nogen vinder. Dette er dog ikke tilfældet. Der er en masser af metoder der kan være med til at gøre ens spil bedre. Dette vil ikke kun forhøje ens vinderchance, men også ens spilleglæde. Det er altid sjovere at spille, når man vinder. Med det sagt så er der her nogle tips til hvordan man kan gøre det lidt bedre end mange andre.

Når man sidder og ser fodbold, så er det altid godt at have noget lækkert at spise sammen med drengene eller pigerne. Hvis man har en god madkasse ordning, så er man godt kørende.

Live Odds

Mange mennesker har sikkert set dette live odds, men måske er man ikke helt sikker på hvordan det fungere. Måden det fungere på er, at man logger ind på sin 365 betting bruger og herefter ind på Live Odds. Her ser man en masser af muligheder. Forskellen mellem almindelig odds og live odds er her at man satser på ting der sker live. Altså kan man se en fodboldkamp og se, hvem der spiller bedst, og hvordan hvert hold spiller.

Tjek op på holdet

Dette er en af de faktorer der er meget væsentlige. Mange der oddser har et yndlingshold og regner med at de vinder hver gang. Dette er tit ikke tilfældet. Det er derfor en rigtig god idé at tjekke op på holdet og se hvor mange kampe de har tabt og vundet de sidste par dage. Dette vil give en rigtig god indsigt i, hvordan de spiller lige nu og her, istedet for hvordan man så dem spille første gang, man blev fan af dem. Dette vil forøge ens chancer markant og burde gøres hver gang, man oddser.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>